Welkom bij Connex Bedrijfsopleidingen

99% van onze geplande cursussen gaan gewoon door en ons meerjaren slagingspercentage ligt boven 93%.

Gemiddelde tevredenheidsscore 2018-2019 door cursisten gegeven: 8.0

 


Vertrouw ons op:

een eersteklas onderwijskundig product, topdocenten, een strakke planning en gedegen organisatie.

 

Als leren moeilijk is

 

Heb je problemen met leren? Wij helpen je! Klik op de foto en zie wat je kunt doen.Instructeur / Bedrijfsopleider

Je bent al ervaren of zelfs een specialist in je vak. Nu ga je mensen opleiden of misschien doe je dit al. Zorg dat je weet wat je doet.

 

Deze korte en praktische opleiding leert je in twee delen hoe je op de juiste manier bedrijfsopleidingen geeft. Klik op de knop voor meer informatie.

Schrijf in en word de beste opleider die je kunt zijn!Keurmeester Arbeidsmiddelen

Elke organisatie moet jaarlijks zijn bedrijfsmiddelen keuren. Een groot deel kan gedaan worden door een eigen keurmeester. Volg de cursus en je leert wat je nodig hebt om zelf te keuren.

Meer informatie op cursuspagina:


Infra Monteur Gas, Water en Warmte of Monteur laag/ middenspanning worden?

Buitenmens? Wil je een goed betaalde GOA vakopleiding (werken - leren) volgen in ondergrondse infra? Voor schoolverlaters en OOK VOOR VOLWASSENEN.

 

Kijk op de nieuwspagina. VIAG nodig? Bel of mail.


Bedrijfscursus of In company scholing plannen? We zijn graag van dienst! Bel met de cursusadministratie: 0181-849446 of mail.

 


Leer van ons zoals wij graag van jullie leren

Connex Bedrijfopleidingen is een echte maatwerkopleider met veel ervaring. We beheersen alle stappen in het onderwijsproces van het ontwikkelen van termen (leerdoelen), het maken van les- en leermiddelen tot en met toetsing en afsluiting. Door onze jarenlange ervaringen weten we wat (en) in welke situatie werkt. Ervaring die we graag inzetten om mensen en (zo) organisaties beter te laten functioneren. Maar veranderingen gaan snel dus wij laten ons ook graag uitdagen door nieuwe vragen. Organisaties die met ons willen leren verzoeken we contact op te nemen via info@connex.nl. Bellen kan natuurlijk ook via: 0181 - 849446.

 

 


E= C x (K+A+V+E)

E= effect

C= creativiteit

K= kennis

A= attitude

V= vaardigheid

E = ervaring