Bedrijfscertificeringen

Al gecertificeerd maar moeite met het onderhoud?

 

Connex Quality voert desgewenst ook het onderhoud op uw VCA, ISO of BRL systeem uit.

 

Daarbij verzorgen we -prijsbewust- alle bijkomende VGM- gerelateerde zaken uit. Denk aan (de update van) uw RI&E of uw re-integratieplannen. Kortom wij zijn (bijna) uw eigen KAM coördinator. Nooit meer zorgen over Kwaliteit, Arbo of Milieu (KAM).

 

Digitale oplossingen, makkelijk en modern

Wilt u een aantal van uw meest gebruikte formulieren digitaal beschikbaar maken? Ook daar helpen we u bij!

 

Veiligheidsladder

Vanaf 2022 moeten veel bedrijven voldoen aan trede 2 van de veiligheidsladder. Ook daar zijn we u graag mee van dienst.

Wij ontwikkelen uw kwaliteitszorgsysteem

Ervaren

Onder de vlag van Connex Quality helpen we bedrijven al sinds 2006 met het verkrijgen en behouden van hun bedrijfscertificeringen.

 

Helder

We zijn duidelijk en helder over de mogelijkheden en kosten.

 

Geen beperkingen

We nemen desgewenst alle zorgen uit handen en ontwikkelen het gehele systeem, implementeren de werkwijze, regelen en zijn aanwezig bij de certificering en verzorgen het onderhoud. Liever (deels) zelf doen met onze hulp? Dat kan natuurlijk ook.

Connex Quality werkt met alle certificerende instellingen.


ISO systemen

ISO systemen zijn veel gevraagd. Belangrijkste vraag vinden wij wat uw organisatie wil bereiken. Dat moet leidend zijn.

ISO systemen zijn er in vele vormen. Variërend van de gehele bedrijfsvoering omvattend (ISO 9001) tot kleine deelgebieden en Richtlijnen (MVO- ISO 2600).

Wilt u een passend kwaliteitszorgsysteem voor uw organisatie? Laat ons al meedenken bij de voorfase. Bel voor een afspraak of klik op de knop.

BRL

BRL's zijn de Nederlandse (beoordelings)richtlijnen (BRL) die de correcte uitvoering regelen van vele belangrijke (vaak) technische processen of de verwerking van producten.

Vaak randvoorwaardelijk verplicht en voor bedrijven om bepaalde processen te mogen uitvoeren dan wel diensten te mogen leveren. Wij snappen dat een BRL aan de basis van jouw business staat. Ook een BRL invoeren en certificeren? We helpen u graag!

VCA systemen

De VCA * en ** systemen zijn noodzakelijk om in Nederland op zelfstandige wijze opdrachten te kunnen verwerven en uit te voeren.

Geen VCA certificering? Dan wordt het heel lastig om zelf op werken en bestekken in te mogen schrijven bij veel opdrachtgevende partijen. Connex Quality is een van de meest ervaren partijen in VCA systemen voor bedrijven. We kunnen ook uw bedrijf VCA certificeerbaar maken.