Praktijk Gas en water (BPV)

 

Veel aspirant Monteurs volgen de MBO BBL opleidingen voor gas, water, warmte. De praktijkcomponent hiervan (BPV) word door het bedrijf verzorgt of namens het bedrijf bij een praktijkleerwerkplaats.

Soms komt het voor dat de BPV instructie in de hectiek van de dagelijkse praktijk niet de juiste kwaliteit heeft. Connex Bedrijfsopleidingen heeft heel veel ervaring met het aanbrengen van de juiste BPV zodat medewerkers weten wat ze doen en snel slagen voor hun praktijkexamens.

Bijspijkerdagen

Voor het aanbrengen van de juiste praktijk vaardigheden zijn er nu de zogenaamde bijspijkerdagen. Werkgevers kunnen een aantal blokken inkopen voor hun medewerkers. Gedurende deze periodes worden leerlingen bijgespijkerd op specifiek die kenmerkende beroepsactiviteiten waar zij moeite mee hebben of nog niet (geheel) bekend mee zijn. Bijspijkerdagen zijn in blokken vanaf 3 dagen in te kopen tot en met ondersteunen gedurende het gehele schooljaar.

 

Ook combinaties mogelijk met opfriscursussen en of KIAD bijvoorbeeld.

Praktijkwerkplaats

Gewaardeerde top Instructeur

 

Een van de opleiders die door heel veel leerlingen gewaardeerd word is onze praktijkinstructeur Wesley Reelick. Meer dan 10 jaar recente praktijkervaring in gas en water infra bij diverse aannemers en een didactische opleiding maken Wesley tot een van de toppers in de branche. Geloof het niet van ons maar vraag het aan de huidige leerlingen (uw medewerkers).

 

 

Inschrijven of overleggen?

Mail of bel ons:

0181 849446

info@connex.nl