SBB BPV Leermeester Ondergrondse Infra

Herhalingscursus


De enige SBB-erkende Leermeester herhalingscursus is gestart!

 

Verplichte 2 jaarlijkse herhaling om je leermeester certificaat geldig te houden.

 

Doelgroep

  • Voor leermeester binnen bedrijven in de ondergrondse infra die erkend leerbedrijf (SBB) zijn.
  • Voor vakmensen die leerlingen (lerende medewerker) begeleiden bij zijn/haar praktijkopleiding.

Ben je nog geen leermeester en heb je de basiscursus nodig? Ga dan naar de basiscursus-pagina of bel met 0181 849446 of  mail naar info@connex.nl.

  

MBO BBL leerlingen leerlingen ontvangen het belangrijkste deel van hun praktijkopleiding in het bedrijf. Zij werken daar onder de begeleiding van een ervaren vakman die opgeleid is tot Leermeester ondergrondse infra.

 

Deze nieuwe Leermeesterherhalingscursus is op verzoek van GOA-SBB door Connex Opleidingen en Advies B.V. ontwikkeld voor specifiek de leermeesters in de ondergrondse infra.

 

Inhoud

Wat doe je met tegenstand? Met welke stakeholders werk je samen?  Wat is belangrijk bij het leermeesterschap. Zo maar een paar onderwerpen die we behandelen in kleine groepen (max.8) waardoor er persoonlijke interactie en ruimte is voor je vragen en ervaringen.

 

 

Kosten

Herhaalcursus is v.a.  €350,00 p.p. excl. BTW en additionele kosten indien u gebruik maakt van een broker of scholingsplatform.  Incl. lesstof en NBCE-examen/SBB certificaat. De cursus word op centrale locaties in het land gegeven. In company is mogelijk. Vraag naar de voorwaarden.

 

Vragen

Je mag altijd bellen (0181 849446) of mailen info@connex.nl . We leggen je graag alles uit.  

 

Connex Opleidingen en Advies B.V.

Wij bestaan al >30 jaar en kenmerken ons door de ruime ervaring en kennis van opleidingskunde vooral in beroeps- en bedrijfsopleidingen met daarbij extra aandacht voor mensen met leerproblematiek. Zie ook: Als leren moeilijk is.

 

 

Verder zoeken naar een andere cursusgroep? Ga direct naar:

Andere cursussen

Staat uw cursus er niet bij? Geef aan hoe wij uw organisatie kunnen helpen. Op uw verzoek nemen wij nieuwe cursussen op in ons portfolio of ontwikkelen deze voor u op maat. Ook hiervoor komen we graag in gesprek.

 

Genoemde prijzen zijn excl. BTW, additionele kosten, indien u gebruik maakt van een broker of scholingsplatform, en lunchkosten en inclusief (huur-) lesstof. Tenzij expliciet anders vermeld. Een cursus kan reeds vol zijn. Aanbieding en uitvoering (levering) conform onze algemene voorwaarden, privacy statement en cursusreglement; overmacht uitgezonderd.