SBB Leermeester BPV Ondergrondse infra

Basiscursus


DGOA - Connex SBB erkende Leermeestercursus is een van de meest gewaardeerde cursussen in NL.

 

Voor wie?

  • Voor bedrijven in de ondergrondse infra die erkend leerbedrijf (SBB) voor BBL zijn of willen worden.
  • Voor vakmensen die een leerling (lerende medewerker) gaan begeleiden bij de praktijkopleiding (BPV).

Ben je al leermeester en heb je de 2 jaarlijkse herhaling nodig? Ga dan naar de herinstructie pagina, bel met 0181 849446 of mail naar info@connex.nl.

 

 

BBL leerlingen (MBO 2 en 3) leerlingen ontvangen het belangrijkste deel van hun praktijkopleiding in het bedrijf. Zij werken daar onder de begeleiding van een ervaren vakman die opgeleid is tot BPV Leermeester Ondergrondse infra.

 

Deze nieuwe (SBB-GOA) 2 daagse Leermeestercursus is op verzoek van GOA-SBB door Connex ontwikkeld voor de leermeesters in de ondergrondse infra.

 

Inhoud

Wat word er eigenlijk van een BPV leermeester verwacht en hoe doe je dat dan? Hoe zit zo'n praktijkopleiding in elkaar en wie werken daar in samen? Wat is het belang van psychologische veiligheid en werkt dat? Zo maar een paar onderwerpen die we behandelen in kleine groepen (max.8) waardoor er persoonlijke interactie is en ruimte voor je vragen en ervaringen.

 

 

Kosten

Basiscursus is €650 p.p. (open inschrijving) excl. BTW. Incl. lesstof, lunches en NBCE-examen/SBB certificaat. De cursus word op centrale locaties in het land gegeven. In company is mogelijk. Vraag naar de voorwaarden.

 

Vragen

Je mag altijd bellen (0181 849446) of mailen info@connex.nl . We leggen je graag alles uit.  

 

Connex Opleidingen en Advies B.V.

Wij bestaan al 30 jaar en zijn o.a. ruim 18 jaar de contractpartner van GOA- SPG infratechniek in Nederland. Samen ontwikkelen wij opleidingsproducten en leiden we vakmensen voor de infra op.

 

Connex kenmerkt zich door de ruime ervaring en kennis van opleidingskunde met daarbij een specifieke focus op mensen met leerproblematiek. Zie ook: Als leren moeilijk is.

 

GOA- SPG bestaan al (25-) 35 jaren en is de vakopleidingsfaciliteit van en voor de ondergrondse infrabranche in Nederland.

Verder zoeken naar een andere cursusgroep? Ga direct naar:

Andere cursussen

Staat uw cursus er niet bij? Geef aan hoe wij uw organisatie kunnen helpen. Op uw verzoek nemen wij nieuwe cursussen op in ons portfolio of ontwikkelen deze voor u op maat. Ook hiervoor komen we graag in gesprek.

 

Genoemde prijzen zijn excl. BTW en lunchkosten en inclusief (huur-) lesstof. Tenzij expliciet anders vermeld. Een cursus kan reeds vol zijn. Aanbieding en uitvoering (levering) conform onze algemene voorwaarden, privacy statement en cursusreglement; overmacht uitgezonderd.