Nieuws

Hier lees je nieuws en wetenswaardigheden over en van Connex Bedrijfsopleidingen.

Monteur ondergrondse Infra

Wordt monteur! Goed verdienen, volop werk en lekker buiten. Er zijn veel betaalde leer- & werkvacatures voor monteur ondergrondse infra in geheel Nederland! Wil jij een (betaalde) vakopleiding volgen in de ondergrondse infra? Er zijn veel betaalde leer & werkvacatures voor monteur ondergrondse infra in geheel Nederland! Ga direct naar:

 www.goaleidingtechniek.nl of vraag ons er naar.

 

NBCE heeft ook een nieuwe site

Het Nederlands Bureau Competentie-examens of kortweg NBCE is de vaste examinator van bijna alle Connex Opleidingen. Ook NBCE heeft een nieuwe site.

 

Certificaat kwijt?

Ben je een NBCE certificaat kwijt? Je kunt daar bij NBCE eventueel een duplicaat aanvragen en bestellen: www.nbce.nl

AC leidingen

Asbest in AC leiding is bij verwerking gevaarlijk voor je gezondheid. Tenzij je weet hoe je er mee om moet gaan. Daarom is er ook een verplichte cursus voor ieder die er mee werkt. Kijk bij cursussen: Veilig werken met AC!

 

Keurmerk NKKO

 

Het is voor werkgevers, auditoren en cursisten makkelijker geworden om te bepalen of je in zee kunt gaan met een bepaalde opleider. NKKO is het Nationale Keurmerk Kwaliteit Opleidingsbedrijven. Heeft een cursus het keurmerk? Dan zit het echt goed met de kwaliteit.

Cursus Keurmeester

Liever zelf uw keuringen verzorgen?

Leid uw eigen Keurmeester Arbeidsmiddelen op!

Uitbreiding Arbeidsinspectie

 

De Inspectie SZW (Arbeidsinspectie) heeft vastgelegd dat zij de, in het regeerakkoord vastgelegde, 50 miljoen extra budget vooral in menskracht steekt. In totaliteit zal de Inspectie hierdoor groeien met 400 fte (!) in de komende 3 jaren. 100 fte zullen worden ingezet op uitbreiding van de controle capaciteit (inspecteurs) en hiermee het terugdringen van misstanden en onderzoek naar arbeidsongevallen versterken/uitbreiden.

Heeft u al uw zaken op orde?

Bij twijfel is het wellicht handig om eens een goed gesprek te hebben met een Veiligheidskundige van Connex Quality. Bel of mail ons voor een afspraak.