Nieuws

Hier lees je nieuws en wetenswaardigheden over en van Connex Bedrijfsopleidingen.

Monteur GAS water, warmte of laagspanning

Word monteur! Goed verdienen, volop werk en lekker buiten. Er zijn veel betaalde leer- & werkvacatures voor monteur ondergrondse infra in geheel Nederland! Wil jij een (betaalde) vakopleiding volgen in de ondergrondse infra?


Instructeur / bedrijfsopleider

We zijn weer gestart met de didactische opleidingen voor Instructeurs /bedrijfsopleiders. Steeds meer organisaties leiden zelf op met vakvolwassen inhoudsdeskundigen. Deze cursus zorgt voor de noodzakelijke didactische kennis, attitude en vaardigheden.

Word de beste opleider die je kunt zijn.

 

 

Cursus Leermeester

 

Elk leerbedrijf heeft de verplichting om geschoolde leermeesters te hebben. Connex verzorgt de SBB erkende cursus Leermeester. Zowel de basis als de herhaling leermeestercursus.

 

 

AC leidingen

Asbest in AC leiding is bij verwerking gevaarlijk voor je gezondheid. Tenzij je weet hoe je er mee om moet gaan. Ook de vernieuwingen rondom het werkplan zijn opgenomen. Daarom is er ook een verplichte cursus voor een ieder die er mee werkt. Kijk bij cursussen: Veilig werken met AC!Voorman kabel leggen

De nieuwe CKB erkende opleiding Voorman Kabel leggen is gestart.

Verplichte vooropleiding; Kabel leggen. Inschrijving geopend!!

Info en inschrijven via;

Cursussen@goaleidingtechniek.nl


les locatie Moordrecht

Vanaf 1 januari is er weer een eigen permanente training locatie toegevoegd aan ons landelijk netwerk. U bent van harte welkom (ook) in Moordrecht.


KIAD VERPLICHT voor waterleidingmonteurs

KIAD staat voor kwaliteit in aanleg distributie en is voor alle (ass)waterleiding-monteurs. Er zijn landelijke theorie en praktijkexamens KIAD om het certificaat te behalen. Wij hebben een theorie- en praktijkcursus om u voor te bereiden.

Belangrijk is dat een kandidaat eerst zijn VCA, VBW, Hygiënisch werken aan drinkwater (CKB) en Veilig werken aan AC moet halen.

Heeft u al uw zaken op orde? Meer info? KLIK HIER

Bel of mail ons voor de mogelijkheden of een afspraak.

 

 

WATERFITTER

Er is op verzoek van GOA een nieuwe applicatiecursus voor de LS monteur ontwikkeld. Deze nieuwe CKB erkende kwalificatie stelt de LS monteur in staat om de huisaansluitingen water en LS in de nieuwbouw in een keer aan te leggen. De cursus Waterfitter duurt 7 dagen en is alleen voor min. niveau 2 gediplomeerde LS monteurs.

Dit scheelt natuurlijk enorm in de inzet van toch al schaars personeel!!

 

Informatie? Neem contact op met GOA!

 

Niet elke ZZP-er hoeft VCA-VOL diploma!

 

In de nieuwe versie van de VCA norm wordt rekening gehouden met ZZP-ers die integraal onderdeel uitmaken van de VCA organisatie van hun opdrachtgever en geen enkel zelfstandig of leidinggevend aspect in hun taak hebben. Zij kunnen voortaan (weer) volstaan met Basisveiligheid VCA.